Galatasaray oyuncusu Sergio Oliviera, Beşiktaş derbisi öncesi basın mensuplarına açıklamasında; 'Galatasaray çok büyük, her zaman şampiyonluk hedefi olan bir takım. Ben de bunun bir parçası olmak için buradayım.' dedi.

'Mauro Icardi ve Gomis olayı geçti; biz aileyiz'
Oliviera açıklamasında; 'Basının bu konuyu sormak istediğini biliyorum. Mauro ve Bafe olayları geçmiş olaylardır. Biz bir aileyiz ve birlik içinde devam edeceğiz. Şampiyonluk uzun bir yol. Kalan maçlarımızı kazanarak devam etmemiz gerekiyor. Galatasaray, Roma ve Porto ile aynı seviyede bir kulüp. Çok büyük, her zaman şampiyonluk hedefi olan bir takım. Ben de bunun bir parçası olmak için buradayım. Kazanabilirsiniz, kaybedebilirsiniz ama her gün mücadele etmek gerekiyor.' dedi.

'Beşiktaş maçına hazırız'
Portekizli oyuncu sözlerinin devamında; 'Derbilerdeki sırrımız; ciddi, hırslı ve mütevazı olmak. Beşiktaş maçını kazanmaya hazırız.' açıklamasında bulundu. 

Jorge Jesus'un açıklamalarına cevap
Galatasaray orta sahası; 'Jorge Jesus hocanın Türkiye Ligi ile ilgili söylediklerini bilmiyorum. Haberleri takip etmedim. Fakat Türkiye Ligi'nde çok iyi bir oyun oynanıyor ve yüksek bir seviye var. Ligde çok iyi oyuncular var.' sözlerini sarfetti. 

Editör: Mehmet Köşker