Olay, Kuzeyyıldızı Mahallesi Hasperes Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, F.Ş., G.K. ve İ.P. isimli şahıslar, sokakta yürüdükleri sırada kimliği belirsiz bir kişi tarafından silahla ateş edilerek yaralandı. Saldırgan olay yerinden hızla uzaklaştı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılardan F.Ş. ve G.K. özel araçla özel bir hastaneye, İ.P. ise ambulansla Gazi Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis ekipleri, saldırının E.K. tarafından gerçekleştirildiğini belirledi. Saldırganın yakalanması için çalışma başlatıldı.

Irak ordusu Zaho'ya üst kurdu :PKK'ya karşı ortak operasyon için geri sayım başladı Irak ordusu Zaho'ya üst kurdu :PKK'ya karşı ortak operasyon için geri sayım başladı

MEVLİDE GİDERKEN KURŞUN YAĞDI

Yaralılardan F.Ş.'nin arkadaşı G.K. ile birlikte 4 gün önce vefat eden dedesinin mevlidine giderken silahlı saldırıda yaralandıkları ortaya çıktı. F.Ş.'nin yakınları, saldırının arkadaşlık ilişkilerinden kaynaklandığını iddia etti. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: İHA