İlk kaza, öğle saatlerinde Bakmaç ve Keş Kırsal mahalleleri arasında meydana geldi. C.A. idaresindeki hafif ticari araç, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıktı. Kazada sürücü ve araçtaki 3 yolcu yaralandı. Yaralılar ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

İkinci Kaza: 7 Yaralı

İkinci kaza, Siverek-Viranşehir karayolunun 15. kilometresinde gerçekleşti. İddiaya göre, yolda tekerleği patlayan ve park halinde bulunan aracı sollamaya çalışan bir araca arkadan başka bir araç çarptı. Kazada 7 kişi yaralandı. Yaralılar olay yerine sevk edilen ambulanslarla Siverek Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Isparta’da düşen uçağın firari hükümlüsü 17 yıl sonra İstanbul’da yakalandı Isparta’da düşen uçağın firari hükümlüsü 17 yıl sonra İstanbul’da yakalandı

Takla Atan Araçtan Kurtulamadı

Üçüncü kaza ise akşam saatlerinde Siverek-Karpuzcu Mahallesi yolunda meydana geldi. Emir Lütfü Korkmaz (23) idaresindeki otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole devrilerek takla attı. Kazada Korkmaz olay yerinde hayatını kaybetti. Olay yeri incelemesi sonrası Korkmaz'ın cenazesi Siverek Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı.

Kaynak: İHA