Sosyal medya fenomeni Nurseli Aksoy, 200 binden fazla takipçisinin olduğu Instagram hesabında paylaştığı videolarda, kedisini tedavi için Beylikdüzü'nde bir veterinere götürdüğünü ve veteriner hekimin yanlış tedavi uyguladığını iddia etti. Aksoy'un kedisi veteriner kliniğinde hayatını kaybetti.

Sinir Krizi Geçirdi

Kedisinin ölümüne öfkelenen Aksoy, veteriner kliniğinde sinir krizi geçirdi. Olay yerine polis ekipleri çağrıldı. Aksoy, polisler eşliğinde karakola giderek veteriner hekimden şikayetçi oldu.

"Öldürdünüz Kedimi!"

Aksoy, karakolda verdiği ifadede, "Yanlış tedavi uyguladınız, öldürdünüz kedimi. Ama müfettiş gelecek, hayvan hakları derneği konu ile ilgili herkese ulaşacağım. Oranın kapanması için videoları her yere ulaştıracağım. Onların ceza alması için ne kadar avukatım varsa hepsi devreye girecek. O veterinerin kapanması için elimden gelen her şeyi yapacağım" dedi.

Nurseli

Mehmet Ali Erbil bir kafede dans etti, turistlerden bahşiş topladı Mehmet Ali Erbil bir kafede dans etti, turistlerden bahşiş topladı

Olayla İlgili Soruşturma Başlatıldı

Olayla ilgili polis ekipleri soruşturma başlattı. Veteriner hekim hakkında "mala zarar verme" ve "hayvanlara karşı kötü muamele" suçlamalarından dava açılması bekleniyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ