İBB Meclisi'nde Deniz Gezmiş tartışması: 'Eylemleri kabul edilemez' İBB Meclisi'nde Deniz Gezmiş tartışması: 'Eylemleri kabul edilemez'

Kaza, bugün saat 14.30 sıralarında Fatih Sultanahmet’te meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yolun karşısına geçmek isteyen yaşlı adam, tramvayın fark edemeyince tramvayın altında kaldı. Çarpmanın etkisiyle birkaç metre savrulan yaşlı adam, kanlar içinde yerde kaldı. Çevredeki vatandaşlar, durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

YARALI HASTANEYE KALDIRILDI

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, ağır yaralanan yaşlı adamı ambulansla hastaneye kaldırdı. Yaşlı adamın hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Tramvay seferleri ise kaza nedeniyle bir süre aksadı.

Kazaya tanık olan Mustafa Taştan, yaşadıklarını şöyle anlattı: “Biz yukarıda duruyorduk. Yukarıdaki kuaförde çalışıyorum. Adam buradan geçerken tramvay hızlı geliyordu, adama çarptı. Adamın başına Pakistanlı biri geldi. Doktor o esnada müdahale yaptı. Yaralının ağzı ve burnu kanıyordu. Ambulans gelip adamı hastaneye götürdü. Tramvay çalışmaya devam etti. Adamın durumu iyi değildi, gözü kızarmıştı. Gözleri morarmıştı. Yüzü şişti, ambulans gelip boyunluğu takarken yüzü şişti. Yaralı Türk’tü. Tanımıyorum ama yaşlı bir adamdı.”

KAZA GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Yaşanan kaza, bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, tramvayın yaşlı adama çarptığı ve çarpmanın etkisiyle yaşlı adamın birkaç metre savrulduğu görülüyor. Kazadan sonra çevredeki vatandaşların yaralı adamın yardımına koştuğu görülüyor. Kaza ile ilgili inceleme sürüyor.

Kaynak: İHA