Cezaevinde kendine zarar veren Dilan Polat'ın avukatı başvurdu: Tahliye mi olacak? Cezaevinde kendine zarar veren Dilan Polat'ın avukatı başvurdu: Tahliye mi olacak?

Survivor All Star'da eleme potasına giren Dora, Bozok, Mustafa Kemal ve Hakan, eleme düellosunda karşı karşıya geldi. Acun Ilıcalı, performansa göre düello eşleşmesinin Dora ve Mustafa, Hakan Bozok şeklinde olacağını açıkladı. Yeni kurala göre konseylerde belirlenen eleme adayları, performans oyunu oynayarak elenme riskiyle karşı karşıya kalacak. Survivor eleme düellosunun ilk etabında potadan çıkan isim ise Mustafa Kemal oldu.

Hakan ve Bozok arasındaki mücadelede Bozok, mücadeleyi kazanarak adaylıktan kurtuldu. Düellonun finalinde Hakan ve Dora karşı karşıya geldi. Son etapta Hakan'ın aldığı puanlarla düelloyu 5-2 kazanan Hakan, Survivor'dan elenen ismin Dora olduğunu belirledi. Dora, adadan ayrılmadan önce, "Arkadaşlardan daha geç dahil oldum. Daha tam açılamadım finallerdeki odağı tam çözemedim başa baş girişlerde tam konsantrasyonu sağlayamadım. Bu da ilk düelloma sirayet etti. Bir uğrayıp gitmiş gibi oldum. Açıkçası bu akşam eleneceğimi hayal bile etmemiştim. Mustafa Kemal'le oyunum zaten rüzgar gibi geçti diyebilirim. Belki atışı sonradan çözdüm. Başaramadığım çok şey var. Survivor'da şans denen birşey var bunun en büyük örneği de Hakan Hatipoğlu'dur zaten. Eline sağlık emeğine sağlık , ben başaramadım. Arkadaşlarıma da bundan sonraki Survivor hayatlarında başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı

Kaynak: HABER MERKEZİ