Soruşturma ve Mal Varlıklarına El Koyma

Tayyar ve Özlem Öz çifti hakkında beş ayrı suçtan soruşturma başlatıldı. Çiftin sosyal medya paylaşımları ve lüks yaşamları incelenirken, yurt dışına çıkış yasağı getirildi ve şirketlerine kayyum atandı.

0X0 1701833157389

Özlem Öz’ün Hamilelik İddiaları ve Cinsiyet Partisi

Orlando Bloom'dan şaşırtan Truva itirafı Orlando Bloom'dan şaşırtan Truva itirafı

Özlem Öz, maddi sıkıntılar yaşadıklarını itiraf etti ve dördüncü çocukları için düzenledikleri gösterişli cinsiyet partisiyle gündemde kalmayı başardı. Ancak, çiftin dördüncü çocuğunun taşıyıcı anne aracılığıyla doğduğu ve Özlem Öz’ün sahte bir hamilelik süreci yaşadığı iddia edildi.

0X0 1701833155011

Sahte Doğum ve Taşıyıcı Anne İddiaları

Sosyal medya üzerinde Özlem Öz’ün hamileliğinin sahte olduğu ve taşıyıcı anne kullanıldığı iddiaları ortaya atıldı. Özlem Öz’ün oğlu Emir Ege’nin kilosuyla ilgili çelişkili bilgiler ve hamilelik sürecindeki paylaşımlarındaki tutarsızlıklar, bu iddiaları güçlendirdi. Takipçilerden gelen mesajlar ve videolar, fenomen çift hakkındaki şüpheleri artırdı.

0X0 1701833144575

Sosyal Medya Fenomenlerine Soruşturma

Sosyal medya fenomenleri Tayyar ve Özlem Öz çifti, İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü soruşturma kapsamında gündeme geldi. Çiftin lüks yaşantıları ve kara para aklama suçlamaları nedeniyle şirketlerine kayyum atanmasına karar verildi.

0X0 Tayyargillerin 4Uncu Cocugu Dunyaya Gelmistifenomen Ozlem Sahte Dogum Yapip Tasiyici Anne Mi Buldu Gercegi Aci 1714809235759

Çifte Yönelik Beş Ayrı Suçtan Soruşturma

Tayyar ve Özlem Öz çifti hakkında “suç işlemek amacıyla örgüt kurma”, “malvarlığı değerlerinin gayrimeşru kaynağını gizlemek”, “Resmi belgede sahtecilik” ve “Vergi Usul Kanunu’na muhalefet” olmak üzere beş ayrı suçtan soruşturma yürütülüyor. İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talebi üzerine, Sulh Ceza Hakimliği tarafından kayyum atama kararı alındı.

Kayyum Atanmasının Sebepleri

Hakimlik, çifte ait şirketlere kayyum atama kararını, suç gelirlerinin aklanması ve terörün finansmanı suçlarının işlendiğine dair kuvvetli şüphe bulunması sebebiyle aldı. Ayrıca, şirket faaliyetleri çerçevesinde suç işlendiğine yönelik şüpheler de kayyum atama kararında etkili oldu. Atanan kayyumla ilgili olarak Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) Başkanlığı görevlendirildi.

Kaynak: HABER MERKEZİ