Kazanın sebebi henüz bilinmiyor

Kaza, akşam saatlerinde D100 Karayolu Ankara istikametinde Sanayi Mahallesi mevkiinde gerçekleşti. Alınan bilgiye göre, A.T. idaresindeki 34 YR 9876 plakalı MAN marka tır, önünde seyreden 41 H 4930 plakalı Hyundai marka otomobile henüz bilinmeyen bir sebeple arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobilin arka bölümü hurdaya dönerken, araçta bulunan 5 kişi yaralandı.

Günübirlik kiralık ev denetimi: 12 işletmeye ve 1 şahsa ceza Günübirlik kiralık ev denetimi: 12 işletmeye ve 1 şahsa ceza

Kazayı gören vatandaşlar durumu hemen sağlık, polis ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırdı. Yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Araçta sıkışan bir çocuğu ise itfaiye ekipleri kurtardı. Çocuğun sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Kazanın ardından D100 Karayolu Ankara istikametinde trafik akışı durma noktasına geldi. Karayolları ekipleri, yola saçılan yağ ve parçalar için kumlama çalışması yaptı. Kaza yapan araçlar ise çekici yardımıyla yoldan kaldırıldı. Trafik akışı, yaklaşık bir saat sonra normale döndü. Polis ekipleri, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: (İHA)