Togg, son güncellemesiyle sadece standart bir otomobil olmanın ötesinde, adeta bir bilgisayar gibi işlev görüyor. Togg 1.4.0 güncellemesiyle beraber getirdiği önemli yeniliklerle dikkat çekiyor.

shiftdelete.net'in haberine göre; Artık yüz tanıma özelliğiyle giriş yapabilecek olan kullanıcılar, ayrıca yeni temaları deneyimleyebilecekler. Aksesuar modunda far ve ekran kapama gibi detaylar da bu güncellemeyle birlikte sunuluyor.

Togg 2-8

Togg'un son güncellemesi, sürüş deneyimini daha önce hiç olmadığı kadar kişiselleştirilmiş ve kullanıcı dostu hale getiriyor.

Yerli otomobil için sunulan güncelleme, yüz tanıma özelliğine odaklanarak önemli bir adım attı. Artık kullanıcılar otomobile binerken şifre girmek zorunda kalmayacaklar. Yapay zeka destekli kameralar sayesinde, sistem kullanıcının yüzünü tanıyarak otomatik olarak oturum açacak.

Elektrikli otomobil şarj istasyonları zamlanıyor Elektrikli otomobil şarj istasyonları zamlanıyor

Diğer bir yenilik ise tema seçeneklerinin çeşitlendirilmesi oldu. Gri, mavi, yeşil, siyah gibi farklı renk temaları sunuldu. Böylece sürücüler, kendi tercihlerine göre temayı kişiselleştirebilecekler. Bu da araç içerisinde daha özelleşmiş bir tasarım sunacak ve sürücülerin konforunu artıracak.

Togg 3-7

Togg'un 1.4.0 güncellemesinde önemli bir diğer değişiklik ise aksesuar modunda far ve ekranı kapatma seçeneğinin eklenmesi oldu. Bu özellik sayesinde araç çalıştırılmadan farlar kolayca kapatılabilecek, kullanıcı deneyimine hem pratiklik hem de verimlilik kazandıracak.

Bununla birlikte, Elektronik Denge Kontrolü (EDS) özelliği de artık isteğe bağlı olarak kapatılabilecek. Ayrıca, görsellik açısından bazı iyileştirmeler de yapıldı. Ekran üzerindeki yazı tipleri, butonlar ve menülerde ufak tasarım yenilikleri gerçekleştirildi.

Performans ve kullanıcı deneyiminde ise geçişlerin daha akıcı hale geldiği belirtiliyor. Ekranın daha canlı ve net görünmesi sağlanacak.

Kaynak: HABER MERKEZİ