Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Suudi Arabistan ligi ekiplerinden Al İttihat takımında forma giyen Nijeryalı oyuncu Anthony Nwakaeme'nin bordo-mavili takıma transferiyle ilgili çıkan haberlere yönelik açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, 2021-2022 sezonu sonunda sözleşmesinin sona ermesiyle Al İttihat'a transfer olan Nijeryalı oyuncu Anthony Nwakaeme'nin yeniden bordo-mavili takıma döneceği yönündeki haberlere açıklık getirdi.

Doğan, "Öncelikle şunu söylemek isterim, bizim yabancı oyuncu kontenjanımız dolu. Takımdan bir yabancı oyuncunun ayrılması halinde hocamızın talebiyle, ekonomik şartlarımızın elverdiği oranda transfer yapacağız.

Ancak Nwakaeme’nin takımı ile sözleşmesi sezon sonu sona erecek ve şu anda oldukça yüksek maliyetle forma giyiniyor. Bizim şu anda oyuncuyu o maliyetlerle yeniden takımımıza katmamız çok zor.

Hatta imkansız diyebilirim. Oyuncunun takımındaki alacaklarından fedakarlık yaparak Trabzonspor’a geleceği yönünde de şu ana kadar bize gelen bir şey yok" şeklinde konuştu.

Kaynak: DHA