Trabzonspor, Udinese ile anılan genç golcüsü Enis Destan için bonservis bedeli belirledi. Enis Destan'ı yetiştiren ve sözleşme gereği sonraki satıştan pay alma hakkı bulunan Altınordu'nun da futbolcunun geleceğiyle ilgili süreci dikkatle izlemesine sebep oldu.

Ntvspor'un haberine göre: TFF 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Altınordu, eski forveti Enis Destan'ın Trabzonspor'daki durumu ve çıkan transfer haberlerini merakla takip ediyor. 

Altınordu'nun altyapısından yetişen genç golcü Enis Destan, 2022 yılında 600 bin Euro bonservis bedeliyle Trabzonspor'a transfer olmuştu. Son olarak, genç oyuncunun adı İtalya ekibi Udinese ile anıldı.

Trabzonspor'un bu sezon Süper Lig'de 5 gol ve 3 asistle performans sergileyen 21 yaşındaki santrforunu 10 milyon Euro'nun altında bir bedelle satmayı düşünmediği ifade edildi.

Altınordu'nun, Enis'in bir sonraki satışından yüzde 27.5 pay alma hakkı bulunduğu için, sezon sonunda genç futbolcunun transferi durumunda en az 2 milyon 750 bin Euro gelir elde etmeyi planladığı belirtiliyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ