Trabzonspor, Süper Lig'in 23. haftasında Kasımpaşa'yı konuk etti ve mücadele Kasımpaşa'nın 3-2 üstünlüğüyle sona erdi.

Trabzonspor'un golleri şu şekilde oldu: 19. dakikada Enis Destan ve 90+2. dakikada Poyraz Efe kaydetti. Kasımpaşa'nın golleri ise 47. dakikada Aytaç Kara, 58. dakikada Haris Hajradinovic'in penaltısı ve 75. dakikada Da Costa tarafından atıldı.

Bu sonuçla birlikte Trabzonspor, üst üste 3. kez Süper Lig'de mağlup oldu ve 37 puanda kaldı. Kasımpaşa ise 32 puana yükselerek ligde 7. sıraya yerleşti.

İlk yarıdan dakikalar

  1. dakikada sağ kanattan Visca'nın ortasında, arka direkte topla buluşan Eren Elmalı'nın vuruşunda, kaleci Ali Emre Yanar açıyı iyi kapatarak topu direğin dibinden kornere çeldi.

  2. dakikada Trabzonspor, Bardhi'nin sol kanattan yaptığı ortada, ceza sahasında iyi yükselen Enis Destan'ın kafa vuruşuyla 1-0 öne geçti.

  3. dakikada Fall'ın sağ kanattan ceza sahasına yaptığı ortada, Ben Ouanes'in sert şutu üstten auta gitti.

  4. dakikada Fountas'ın sol kanattan ceza sahasına yaptığı ortada, yakın mesafeden Visca'nın sert şutunda, yerden seken top üsten auta çıktı.

Trabzonspor, ilk yarıyı 1-0 önde kapattı.

İkinci yarıdan dakikalar

  1. dakikada Kasımpaşa, Hajradinovic'in pasında ceza sahasına giren Aytaç Kara'nın şutuyla beraberliği sağladı: 1-1.

  2. dakikada Mendy'nin pasında ceza sahasında topla buluşan Visca'nın sert şutunu kaleci Ali Emre Yanar kurtardı.

  3. dakikada sağ kanattan ceza alanına giren Fall'ın yerden içeri çıkardığı topa Eren Elmalı elle müdahale etti. VAR incelemesi sonucunda penaltı verildi.

  4. dakikada Hajradinovic'in kullandığı penaltıyı kaleci Uğurcan'ın sol köşeden filelere göndermesiyle Kasımpaşa 2-1 öne geçti.

  5. dakikada Bardhi'nin ceza alanı sağ tarafından kullandığı serbest vuruşu kaleci Ali Emre Yanar kornere çeldi.

  6. dakikada Berat Özdemir'in kaptığı top ile ceza alanına hareketlenen Enis Destan'ın şutu kaleci Ali Emre Yanar'dan döndü, top üst direğe çarparak kornere gitti.

  7. dakikada Ben Ouanes'in sol kanattan ortasında Da Costa'nın kafa vuruşuyla Kasımpaşa farkı 2'ye çıkardı: 1-3.

  8. dakikada ceza alanı dışından Aytaç Kara'nın şutunu kaleci Uğurcan Çakır kurtardı.

90+1. dakikada Bardhi'nin şutunu kaleci Ali Emre Yanar çeldi, ancak top Poyraz Efe'nin önüne düştü ve o da skoru 2-3'e getirdi.

Kasımpaşa, karşılaşmadan 3-2 galip ayrıldı.

Trabzonspor: 2 - Kasımpaşa: 3

Stat: Papara Park
Hakemler: Tugay Kaan Numanoğlu, Ogün Kamacı, Mert Bulut

Trabzonspor: Uğurcan Çakır, Mehmet Can Aydın, Baniya, Fernandez (Dk. 73 Umut Güneş), Eren Elmalı, Berat Özdemir, Mendy, Bardhi, Fountas (Dk. 82 Poyraz Efe Yıldırım), Visca, Enis Destan

Kasımpaşa: Ali Emre Yanar, Winck, Taylan Utku Aydın, Yasin Özcan, Ben Ouanes, Gökhan Gül, Aytaç Kara, Fall, Hajradinovic (Dk. 90+3 Sadiku), Oğulcan Çağlayan, Da Costa (Dk. 87 Ngoy)

Goller: Dk. 19 Enis Destan, Dk. 90+1 Poyraz Efe Yıldırım (Trabzonspor), Dk. 47 Aytaç Kara, Dk. 58 Hajradinovic (Penaltıdan), Dk. 75 Da Costa (Kasımpaşa)

Sarı kartlar: Dk. 61 Taylan Utku Aydın, Dk. 90+4 Ali Emre Yanar (Kasımpaşa), Dk. 64 Baniya (Trabzonspor)

Kaynak: AA