Rıdvan Dilmen’den Galatasaray maçı sonrası ilginç ifadeler ''Benim bir daha bunu görmeye ömrüm yetmez'' Rıdvan Dilmen’den Galatasaray maçı sonrası ilginç ifadeler ''Benim bir daha bunu görmeye ömrüm yetmez''

Trabzonspor'un yeni sezon transfer çalışmalarına başladığı belirtiliyor ve gündemlerinde İspanyol orta saha oyuncusu Oliver Torres'in olduğu ifade ediliyor. 

Trabzonspor, bu sezon beklenen performansın altında kaldığı için 2024-25 sezonu için harekete geçti. Transfer çalışmalarına başlayan kulüp, İspanyol futbolcu Oliver Torres'i yakından takibe aldı.

Trabzonspor, Sevilla ile sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Oliver Torres için görüşmelerini sürdürüyor.

Sabah gazetesinin haberine göre, Trabzonspor, 29 yaşındaki orta saha oyuncusu Oliver Torres ile ilgili planlarını netleştirdi.

Buna göre Trabzonspor, Oliver Torres'e uzun vadeli bir sözleşme teklif edecek. Kendisine talip olan kulüplerle temaslarına devam eden deneyimli futbolcunun nihai kararını sezon bitmeden vermesi bekleniyor.

Sevilla'nın 2019 yılında 11 milyon euro karşılığında transfer ettiği oyuncu bu sezon 32 maça çıktı.  1859 dakika süre alan Oliver Torres gol sevinci yaşayamazken 2 asist yapabildi.

Kaynak: HABER MERKEZİ