Muhtar Adayları ve Seçmen Beklentisi

Köydeki muhtarlık için yarışan iki adaydan biri olan Cengiz Kıy, Avrupa’daki seçmenlerin köye gelip oy kullanmalarını umduklarını ifade etti. Geçtiğimiz yıl vefat eden eski muhtarın yerine geçici olarak atanan bir memurun görev yaptığı, ancak köy halkının yeni bir muhtar seçmeye hazırlandığı kaydedildi.

Dünyanın en iyi 'ekmekli yemekleri' açıklandı! Türkiye’den o listede bakın kaç lezzet var?.. Dünyanın en iyi 'ekmekli yemekleri' açıklandı! Türkiye’den o listede bakın kaç lezzet var?..

0X0 Turkiyede En Ilginc Secim Yarisi Bu Koyde Muhtari Almanyadakiler Belirleyecek 1711284499586

Şef Recep İncecik’ten Tuzda Tavuk Dolması ile Şam Fıstığı Hoşafı ve Nar Hoşafı tarifi Şef Recep İncecik’ten Tuzda Tavuk Dolması ile Şam Fıstığı Hoşafı ve Nar Hoşafı tarifi

Köyün Geleceği ve Muhtarlık Seçimi

Yolveren köyünde, seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte, Almanya’da yaşayan seçmenlerin köye dönüş yapmaya başladığı ve seçimlerde oy kullanacakları bildirildi. Köyde yaşayan az sayıda aile ve Avrupa’daki seçmenlerin katılımıyla gerçekleşecek seçimlerin, köyün geleceğini şekillendireceği vurgulandı. Muhtar adayları ve köylüler, seçilecek muhtarın köyün birikmiş sorunlarını çözmesini ve köyün canlanmasını sağlamasını bekliyorlar.

Survivor All Star’da  yaşanan hırsızlık olayı hakkında açıklama yapan Mehmet Ali Erbil'e kızından sert tepki!.. Survivor All Star’da yaşanan hırsızlık olayı hakkında açıklama yapan Mehmet Ali Erbil'e kızından sert tepki!..

Batman'da indirim izdihamı: Mağaza kapatıldı! Batman'da indirim izdihamı: Mağaza kapatıldı!

0X0 Turkiyede En Ilginc Secim Yarisi Bu Koyde Muhtari Almanyadakiler Belirleyecek 1711284500872

İlber Ortaylı yasaktan yana: Trabzon’da bir müddet oynanmasın! İlber Ortaylı yasaktan yana: Trabzon’da bir müddet oynanmasın!

Kaynak: DHA