Geçmiş yıllarda aldığı uluslararası ödüllerle adını duyuran Hafız Mustafa, Dubai'den sonra şimdi de Londra'da yer alacak. Mağazası, Türkiye'nin lezzetlerini uluslararası arenada temsil eden markanın önemli bir adımı olarak öne çıkıyor. ‘The Dubai Mall’ mağazasının ardından, Londra'daki yeni şubesiyle Hafız Mustafa, ünlü Harronds mağazasına komşu olacak.

Hafiz Mustafa Londra

Hafız Mustafa, Londra’da günlük ürünler için kendi fabrikasını da kuruyor.

İşadamı Avni Ongurlar liderliğindeki Hafız Mustafa, oğulları Emre ve Eren Ongurlar tarafından yönetilmekte olup, İstanbul, Antalya, Bodrum ve Dubai'de toplamda 16 mağazasıyla Türkiye'nin seçkin markalarından biri olarak biliniyor.

Hafiz Mustafa Avni Emre Eren Ongurlar 1 Kopya

Londra'daki mağazasıyla birlikte, dünyanın kültür, finans ve ticaret merkezlerinden biri olan Londra'da Türk kültürüne ve lezzetlerine katkıda bulunacak.

Hafiz Mustafa Londra 2

Hafız Mustafa 1864’ün Londra şehir merkezinde, Harrods’un karşısında açacağı mağazanın dekorasyonu devam ediyor.

Hafız Mustafa 1864, uluslararası alanda kalitesini onaylatmış bir marka olarak öne çıkıyor. Brüksel merkezli 'International Taste Institute' tarafından verilen 'Super Taste Award'ın sahibi olan marka, geçen yıl çeşitli ödüllerle de taçlandırıldı. Bu ödüller arasında, 'Foodlife Magazin' tarafından verilen "Türkiye'nin Turizm ve Kültür Elçisi" ödülü ve 'BBC Good Food Middle East Magazine Awards'da "Baked Goods and Pastry" ödülü de bulunuyor.

Hafiz Mustafa Avni Ongurlar 11 Kopya

Hafız Mustafa Yönetim Kurulu Başkanı Avni Ongurlar.

Hafız Mustafa, sadece ticari bir firma olmanın ötesinde, turizm sektörüne önemli katkılarda bulunuyor. Yönetim Kurulu Başkanı Avni Ongurlar, yılda 60 milyon müşterinin yüzde 60'ının turistlerden oluştuğunu belirtiyor ve markanın turizme sağladığı katkının altını çiziyor. Ayrıca, yurt dışındaki şube açılımlarıyla birlikte Türkiye'nin ihracatına da önemli bir destek sağladıklarını vurguluyor.

Hafiz Mustafa Urun 1

Hafız Mustafa, Londra'nın Knightsbridge bölgesinde, Harrods mağazasının karşısında büyük bir mağaza ve üretim fabrikasıyla yeni bir döneme hazırlanıyor. 

Kaynak: NURCAN GÖKÇE