Twitch'in önde gelen yayıncılarından biri olarak tanınan ve genellikle platformun 'kraliçesi' olarak anılan Amouranth, alışılmadık ve karlı iş hamleleriyle dikkat çekti.

Şu ana kadar benzin istasyonu, şişme havuz şirketi ve vajinal bakterilerle yapılan bira gibi çeşitli girişimlerle adından söz ettiren ünlü yayıncı, son olarak 2.213 dönümlük bir meyve bahçesini 17 milyon dolara satın alarak gündemde yer aldı.

Amouranth, Florida ve çevresinde bulunan bu devasa meyve bahçesi yatırımının yanı sıra, 928 dönümlük bir araziyi daha 7.2 milyon dolara alacağını duyurdu. Bu geniş arazi, Valencia Portakalları'nın üretimiyle tanınan ve portakal suyu üretiminde sıkça kullanılan bir ürün olan meyveleri yetiştirmekte.

nhyVyAPe3ej67vKXkRyisM-1200-80

Yatırımın temel nedenleri arasında Amouranth'ın istikrarlı bir yatırım, mülk değerindeki artış beklentisi ve 2022'de uygulanmaya başlanan Program F Bonus Amortismanı gibi uzun vadeli vergi avantajları bulunan politikalar yer alıyor. Amouranth, bu politikalar sayesinde çiftlik sahiplerinin uzun vadeli vergilendirilebilir geliri azaltabileceği fırsatları değerlendiriyor.

Pendik'te motosiklet sürücüsünü tehdit eden şahıs yakalandı Pendik'te motosiklet sürücüsünü tehdit eden şahıs yakalandı

Ancak Amouranth'ın planları arasında, Microsoft'un kurucu ortağı Bill Gates'in sahip olduğu 275.000 dönümlük tarım arazisini geride bırakma hedefi de var.

Bununla birlikte, Amouranth'ın toplam arazi varlığının kesin boyutu belirsizliğini koruyor ancak son satın almalarıyla birlikte tahmini arazi miktarı 12.214,5 dönümü buluyor. Bu, Bill Gates'in sahip olduğu arazi miktarından önemli ölçüde daha az olsa da Amouranth'ın arazi portföyünü genişletme isteği göze çarptı.

Twitch'ten Kick'e geçiş yapan ve 7 milyon dolar değerindeki anlaşmayla dikkat çeken Amouranth, en çok izlenen kadın yayıncılardan biri olarak popülerliğini sürdürüyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ