Şile Otoyolu’nda seyir halindeyken önündeki araca çarpan bir sürücü, aracının takla atmasına rağmen yara almadan kurtuldu. Kazaya karışan diğer araç ise bariyerlere çarparak durabildi. Olay yerine gelen polis ekipleri, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

KAZA NASIL OLDU?

Olay, dün gece saat 23.30 sıralarında İstanbul Ümraniye ilçesi Şile Otoyolu, Edirne istikametinde meydana geldi. İddiaya göre Muhammed Yazıcıoğlu’nun kullandığı 34 RU 1231 plakalı araç, orta şeritte seyir halindeyken bilinmeyen bir nedenle Ö.F.'nin kullandığı 34 TC 6987 plakalı araca arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle Muhammed Yazıcıoğlu’nun kullandığı araç yaklaşık 20 metre sürüklenip takla atarak durabildi. Ö.F.'nin kullandığı araç ise bariyerlere vurdu.

Erdoğan ABD Kongresi'ne ve Netanyahu'ya tepki gösterdi: Katilin nasıl alkışlandığını tüm dünya izledi Erdoğan ABD Kongresi'ne ve Netanyahu'ya tepki gösterdi: Katilin nasıl alkışlandığını tüm dünya izledi

OLAY YERİNE ÇOK SAYIDA EKİP SEVK EDİLDİ

Kazayı gören diğer sürücüler, sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye, polis ve sağlık ekipleri, kazaya karışan araçlarda ölen veya yaralanan olmadığını belirledi. Polis ekipleri, kazaya karışan araçları çekici ile kaldırırken, olayla ilgili inceleme başlattı.

Kaynak: İHA