İzmir'in Urla ilçesinde yaşanan üzücü olayda, Mimarlık Fakültesi 4'üncü sınıf öğrencisi olan 25 yaşındaki Gökçe Bebeci'nin evinde hayatını kaybettiği bildirildi.

Olay, Yeni Mahalle Zafer Caddesi'nde bulunan evde meydana geldi. Bebeci'den bir süre haber alamayan arkadaşları durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine giden polis ekipleri, çilingir yardımıyla kapıyı açarak genç kızı hareketsiz bir halde buldu.

Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede Gökçe Bebeci'nin yaşamını yitirdiği belirlendi. Belediye tabipleri tarafından yapılan ilk incelemede ölümün şüpheli bulunduğu raporlandı. Bunun üzerine savcının incelemesi sonucunda Gökçe Bebeci'nin cenazesi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

Otopsi işlemlerinde vücudunda herhangi bir darp veya cebir izine rastlanmayan genç kızın ölüm nedeninin kalp krizi olduğu belirlendi.

Otopsi sonrasında Gökçe Bebeci'nin cenazesi ailesine teslim edilerek memleketi Aydın'ın Karacasu ilçesinde defnedildi. Polis ekipleri, olayın şüpheli bir durum taşımadığını ifade ederken, genç yaşta hayatını kaybeden Bebeci'nin ölümü, yakın çevresinde büyük bir üzüntü ve şok etkisi yarattı.

Kaynak: İHA