Aksiyon filmlerinin önde gelen isimlerinden Bruce Willis'e beynin bazı bölgelerinde meydana gelen işlev bozukluğu sonucu ortaya çıkan konuşma, konuşulanı anlama ve okuma - yazma gibi becerileri etkileyen afazi hastalığı teşhisi konulmuştu.

Hastalığı nedeniyle oyunculuğu bırakan ve gözlerden uzak bir hayat süren Bruce Willis, sonrasında frontotemporal demans hastalığıyla mücadele etmeye başladı.

ABD’li usta oyuncu, 1998 yılında Armageddon filminde başrolü oynamıştı.

NTV’nin haberine göre, filmin yapımcısı Jerry Bruckheimer, (Karayip Korsanları) oyuncudan övgü dolu sözlerle bahsetti.

Bruckheimer, People dergisine Bruce Willis'in 1998'de gişe rekorları kıran filmi “Armageddon”un setinde çok cömert davrandığını ve “hafta sonunda ektra parası" olduğundan emin olmak için set çalışanlarına para verdiğini ifade etti.

Bruckheimer, "Bruce çok iyi bir adam. Set çalışanlarına karşı çok cömertti. Hediye çekilişleri olurdu ve şapkaya bir sürü para atardı" ifadelerini kullandı.

Armageddon Film Afis

Willis'i "verici bir insan" ve "iyi bir arkadaş" olarak nitelendiren yapımcı, oyuncunun çekilişlerdeki ödülü artırmak için cebinden para verdiğine dikkat çekti.

Başarılı oyuncu Willis, Michael Bay'in yönettiği filmde Billy Bob Thornton, Liv Tyler ve Ben Affleck'le birlikte başrolleri paylaşmıştı.

Armageddon filmi, NASA tarafından uzaya gitmek ve büyük bir asteroitin çekirdeğine nükleer bomba açarak Dünya'ya çarpmasını önlemek için görevlendirilen bir grubu konu alıyor.

Ölü çiçekleriniz anında canlansın! Mucize karışımlar ve pratik yöntemler Ölü çiçekleriniz anında canlansın! Mucize karışımlar ve pratik yöntemler

Armageddon dünya çapında 553,7 milyon dolarlık bilet satışıyla film,1998 yılının en çok hasılat elde eden yapımı olmuştu.

Kaynak: HABER MERKEZİ