80'li ve 90'lı yıllara iz bırakan ve bir dönemin ünlü oyuncusu Tarık Tarcan, Yeşilçam'ın başarılı oyuncularından Hülya Koçyiğit'in sunduğu “Film Gibi Hayatlar” programına konuk oldu.

Yetişkin film sektörüne geçen ünlü oyuncu ödülleri de böyle topladı!... Yetişkin film sektörüne geçen ünlü oyuncu ödülleri de böyle topladı!...

Programda çocukluğundan bahseden Tarcan, “Dedem bana ‘Sen büyük dedeme benziyorsun’ derdi. Ailenin ve ilkokul öğretmeninin çok önemli olduğunu düşünüyorum çünkü bütün çocukluğu etkiliyor” diye konuştu.

Canlı yayında çocuk gelin skandalı: Kızını 100 bin TL'ye sattığı ortaya çıktı!... Canlı yayında çocuk gelin skandalı: Kızını 100 bin TL'ye sattığı ortaya çıktı!...

Tarik Tarcan Hulya Kocyigit

Tarık Tarcan ve Hülya Koçyiğit.

Hugo'nun Tolga Abi'si yıllar sonra ortaya çıktı! 57 yaşındaki Tolga Gariboğlu'nun oğlu ile benzerliğine bakın!... Hugo'nun Tolga Abi'si yıllar sonra ortaya çıktı! 57 yaşındaki Tolga Gariboğlu'nun oğlu ile benzerliğine bakın!...

ÇALINAN PARA ÖLÜMÜNÜ ENGELLEDİ

Tarcan, mankenlik yaptığı dönemlerde başına gelen ilginç bir olayı da anlattı. Bir katalog çekiminden aldığı parayı hırsızların çaldığını söyleyen Tarcan şunları söyledi:

“Oradan aldığım parayı eve koymuştum. Sonra Moda’da yemeğe gittim. O gün eve hırsız girmiş, parayı almış. Sonra hırsız bir daha girerse diye ben uyumadım, evden çıt sesi duysam uyanıyordum. Bir gün evde sürünerek uyandım. Uyanmak istiyordum ama uyanamıyordum, meğer kömürden ölüyormuşum. O günden beri hiçbir şeyi zorlamıyorum. O paranın çalınması benim uyumamamı ve hayatta kalmamı sağladı.”

Hülya Avşar'dan “evlilik kontratı” teklifi! Şirket mi mübarek? Hülya Avşar'dan “evlilik kontratı” teklifi! Şirket mi mübarek?

Kaynak: HABER MERKEZİ