Cenaze Töreni Kilyos Merkez Erdoğan Camii'nde Gerçekleşti

Aşk-ı Memnu’nun yıldız oyuncusu Nebahat Çehre hastaneye kaldırıldı Aşk-ı Memnu’nun yıldız oyuncusu Nebahat Çehre hastaneye kaldırıldı

hilal cenaze

Özdemir Altınbilek için düzenlenen cenaze töreni, Kilyos Merkez Erdoğan Camii'nde yapıldı. Törene, Hilal Altınbilek'in yanı sıra ailesi, dostları ve ünlü isimler katıldı. Altınbilek'in acılı kızı, babasının tabutu başında güçlükle ayakta durabildi.

Aşk İddialarına Babasıyla Verdiği Dokunaklı Yanıt

hilal baba1

Daha önce Oya Aydoğan'ın oğlu Gurur Aydoğan ile aşk dedikodularına maruz kalan Hilal Altınbilek, bu iddialara babası Özdemir Altınbilek ile çekilmiş bir selfie paylaşarak duygusal bir yanıt vermişti.

Ünlü İsimlerden Büyük Destek

Cenaze törenine katılanlar arasında tanınmış isimlerden oluşan bir kalabalık vardı. Kerem Alışık, Kerem Çatay ve son dakikada yetişen Onur Tuna gibi ünlü isimler, Hilal Altınbilek'e ve ailesine başsağlığı dilemek için bir araya geldi.

Kilyos Yolu Mezarlığı'na Son Yolculuk

hilal cenazee

Özdemir Altınbilek'in cenazesi, Kilyos Yolu Mezarlığı'na defnedildi. Bu duygusal anlarda, Altınbilek ailesine destek olmak amacıyla bir araya gelen dost ve arkadaşları, acılı günlerinde yanlarında olduklarını gösterdiler.

Kaynak: HABER MERKEZİ