Küçükçekmece'de kimliği belirsiz bir veya birden fazla kişi, E-5 Karayolu yanyolundaki bir otele uzun namlulu silahlarla ateş açtı. Sokak boyunca onlarca kurşunun sıkıldığı saldırı sırasında, seyir halindeki metrobüse de bazı mermiler isabet etti, ancak şans eseri ölü veya yaralı olmadı. Polis ekipleri, saldırganları yakalamak için çalışma başlattı. Olayın detaylarıyla ilgili soruşturma devam ediyor.

Yaya geçidinde küçük kız çocuğuna çarptı Yaya geçidinde küçük kız çocuğuna çarptı

Küçükçekmece, Yeşilova Mahallesi 1. Değer Sokak'ta saat 00.30 civarında gerçekleşen saldırıda, iddiaya göre E-5 Karayolu yanyolunda bulunan 4 katlı bir otelin önüne gelen kimliği belirsiz bir veya birden fazla kişi, henüz bilinmeyen bir sebeple uzun namlulu silahla ateş

Açılan ateş sonucu, otelin camları ve dış cephesiyle birlikte, içerisinde yolcuların bulunduğu seyir halindeki metrobüsün camları da kurşunların hedefi oldu. Saldırının ardından şüpheliler olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine, polis ekipleri hızla olay yerine sevk edildi ve çevrede geniş güvenlik önlemleri alındı. Olayın ardından başlatılan soruşturma devam ediyor.

Kurşunların isabet ettiği metrobüsteki vatandaşlar kısa sürede tahliye edildi ve yolcular başka bir metrobüse aktarıldı. Şans eseri, metrobüs ve otelde kimsenin yaralanmadığı öğrenildi.

Olay yerine gelen inceleme ekipleri, otel ve metrobüste detaylı incelemelerde bulundu. Yapılan araştırmalarda, otel ve çevresinde uzun namlulu silaha ait çok sayıda boş kovan bulundu.

Polis ekipleri, saldırı sonrası olay yerinden kaçan kişi veya kişileri yakalamak için çalışma başlattı. Ekiplerin olayla ilgili çalışmaları devam ediyor.

Kaynak: İHA