Vakıflar Genel Müdürlüğü, merkez ve taşra teşkilatında 26 sosyal çalışmacı, 87 koruma ve güvenlik görevlisi ile 73 destek personeli olmak üzere toplam 186 sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. Başvurular 7-14 Aralık tarihleri arasında e-Devlet üzerinden yapıldı.

SÖZLÜ SINAVLAR NE ZAMAN YAPILACAK?

Sözleşmeli personel alımı için sözlü sınav yapılacak kadrolara başvuran adaylar, sınav tarihine, saati ve yerine ilişkin bilgileri Vakıflar Genel Müdürlüğü’nün resmi internet sitesi "www.vgm.gov.tr"den öğrenebilecek. Sözlü sınav yapılmaksızın istihdam edilecek destek personeli kadrosuna başvuran adaylar ise başvuru sonuçlarını aynı siteden takip edebilecek.

Kurban Bayramı tatili ne zaman? Kurban Bayramı tatili 9 gün mü? Kurban Bayramı tatili ne zaman? Kurban Bayramı tatili 9 gün mü?

SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI SÜRECİ NASIL İŞLEYECEK?

Vakıflar Genel Müdürlüğü, sözleşmeli personel alımı için Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre, adayların KPSS puanlarına göre sıralanacağını ve sözlü sınava katılmaya hak kazanan adayların listesini internet sitesinde ilan edeceğini belirtti. Sözlü sınavda başarılı olan adaylar, istenilen belgeleri kuruma teslim edecek ve sözleşme imzalayarak göreve başlayacak.

SONUÇLAR NE ZAMAN BELLİ OLACAK?

Vakıflar Genel Müdürlüğü'nün işe alım süreci devam ediyor. Sonuçlar hakkında henüz bir tarih açıklanmadı.

Kaynak: HABER MERKEZİ