Seyran, Ferit’in kendisini rezil etmek için yaptığı planı öğrenince çılgına döndü. Ferit’e “Beni yıkamayacaksınız, elinizden geleni ardınıza koymayın” diye meydan okudu. Ferit ise dedesinin elini öperek, Seyran’ın kim olduğunu herkese gösterdiğini söyledi. Suna ise Ferit’in bu oyununa tepki gösterdi ve onu yalnız kalmaması için uyardı.

Yalıcapkini2

PIRIL İLE KAYA’NIN GEÇMİŞİ

Pelin ile Pırıl yalıda yeni planlar kurarken, Kaya Pırıl’ı Pelin’e kendilerinden bahsetmemesi için uyardı. Pırıl ise babasına yaşadıklarını anlatmakla tehdit etti. Suna ise Pırıl’ın yanağından makas aldığını görünce, Kaya’ya hiçbir kızla muhattap olmamasını söyledi.

Yalicapkini4

KAZIM VE AİLESİ ŞEHMUZ’UN EVİNDE

Kazım, Seyran’ın yaşadıkları sonrası onu boşandığı gibi evlendirmek istedi. Nükhet ise Kazım’a babasızlığı çok iyi bildiğini ve Seyran’ın arkasında durması gerektiğini söyledi. Gülgün ise Seyran’ı koruma altına alarak, onu yalnız bırakmayacağını ifade etti. Esme’nin durumunun ciddi olduğunu öğrenen Kazım ve Seyran, hastaneye gitti.

FERİT YENİ BİR HİKAYE ANLATACAK

Ferit, eski Ferit’in geri döndüğünü ve bütün algıyı değiştireceğini söyledi. Dedesini ikna ederek kendi markasını çıkaracağını ve reklamını Seyran’la yapacağını belirtti. Abidin ise Ferit’in bu planına destek verdi.

FERİT, NEVRA İLE YAKINLAŞTI

Ferit ise, Abidin’in kendisi için bulduğu Nevra ile tanıştı. Nevra, Ferit’i evine götürdü ve onunla öpüştü. Ancak Ferit, aklından Seyran’ı atamadı ve onunla anılarından kurtulamadı. Ferit, Nevra’nın evinden kaçarcasına çıktı.

Yalıcapkini3

SUNA, PELİN’E HADDİNİ BİLDİRDİ

Yalıda ise, Suna, Pelin’in hamile olduğunu öğrendi. Suna, Pelin’in saçına yapıştı ve onu yalıdan kovdu. Pelin, Ferit’in kendisini koruyacağını sandı ama Ferit, Pelin’e nefretini kustu. Ferit, Pelin’e boşanma davası açtı ve onu yalıdan attı.

Yalıcapkini-3

SOSYAL MEDYA YORUMLARI

Dizinin son bölümü, sosyal medyada da büyük yankı uyandırdı. Seyran ve Ferit’in ayrılığına üzülen izleyiciler, Halis Ağa ve Latif Bey’in sırrını öğrenen Seyran’ın nasıl bir hamle yapacağını merak etti. İşte sosyal medyadan bazı yorumlar:

“Sen Seyran’sız bir hiçsin Ferit Korhan ve bunu yavaş yavaş kendin de fark edeceksin” “Ferit’in attığı iftiraların Seyran’ı etkilemediğini gördükçe mutlu oluyorum” “Bakalım Seyran Halis Ağa hakkındaki gerçeği nasıl kullanacak?” “Kalbin hala Seyran’da Ferit Korhan” “Seyran bitti benim için demekle olmuyor işte Ferit” “Latif’in sırrı sonunda açığa çıktı” “Seyran’ın eline çok önemli bir koz geçti” “Latif bey iyi biridir, Halis Ağa’nın sağ koludur diyorduk ama büyük yanıldık” “Vay Halis Bey vay” “Artık ipler Seyran’ın elinde”

Kaynak: HABER MERKEZİ