Evde bulunan tüpün de patlamasıyla birlikte alevler bitişikteki evlere de sıçradı. Yangın sırasında evden çıkmayı başaran Küçüktokuç ailesinin sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Mahalleli panik içinde sokağa fırladı

Yangın, saat 20.00 sıralarında Kütükçü Mahallesi 6100 sokak üzerinde meydana geldi. Evde bulunan elektrikli motosikletlerden birinin yanmaya başlamasıyla birlikte yangın hızla büyüdü. Evdeki tüpün de patlamasıyla birlikte alevler evin çatısına ve bitişikteki evlere de yayıldı. Patlama sesleri mahalleliyi korkuturken, olay yerine çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle güçlükle söndürüldü.

Altın dolandırıcılığından hakkında 20 yıl hapis cezası bulunan kuyumcu yakalandı Altın dolandırıcılığından hakkında 20 yıl hapis cezası bulunan kuyumcu yakalandı

Yangın anları cep telefonu kamerasında

Yangın sırasında evde bulunan Neriman Küçüktokuç ve torunu Sude Küçüktokuç, patlama anında dışarı çıkarak kurtuldu. Yangında yaralanan olmazken, Küçüktokuç ailesinin yaşadığı ev kullanılamaz hale geldi. Çevredeki vatandaşlar ise yangın anlarını cep telefonu kamerasıyla kaydetti.

‘Evdekileri çıkardım sonra patlama gerçekleşti’

Yangına tanık olan ve itfaiyeye haber veren mahalleli Hasan Nazik ise yaşadıklarını şöyle anlattı: “Motora doğru koşacaktım, alev motora da sıçradı. Bu sefer evin içine koştum. Evde tüp vardı, mutfakta. Tüpü söktüm. Başka tüp var mı diye sordum, ‘yok’ dediler. Evdekileri dışarı çıkardım, ondan sonra patlama gerçekleşti.”

Yangının çıkış nedeniyle ilgili itfaiye ekiplerinin araştırması devam ediyor.

Kaynak: (DHA)