Kur’an kursundan dönerken saldırıya uğradı

Olay, geçtiğimiz günlerde Belen ilçesine bağlı Soğukoluk Mahallesi’nde meydana geldi. Kur’an kursundan dönen Selma Sönmez, çöp konteynerinin yanından geçerken komşusuna ait 3 yasaklı cins köpeğin saldırısına maruz kaldı. Vücudunun çeşitli yerleri ısırılan kadın, çevredekilerin yardımıyla olay yerinden uzaklaştırıldı. Ambulansla hastaneye kaldırılan Sönmez, tedavi altına alındı.

A W106918 05

“Eşim ağrıdan yatamıyor, çocuğumu okula gönderemiyorum”

Saldırı sonrası evine dönen Selma Sönmez, vücudunu hareket ettirmekte zorlandığını söyledi. Eşi Mustafa Sönmez ise eşinin acı çektiğini ve köpeklerden korktuklarını belirtti. Köpeklerin yasaklı cins olduğunu ve komşusuna ait olduğunu ifade eden Sönmez, “Çöpün yanından 2 köpek çıkıp eşime saldırıyor. Sonradan da 1 köpek geliyor ve eşime saldırıyor. 3 tane komşuma ait köpek, eşime saldırdı. Eşim ağrıdan sabahlara kadar yatamıyor. Hepimiz korkuyoruz, ben 1 buçuk aydır çocuğumu okula gönderemiyorum” dedi.

Köpeklere el konuldu, sahibine ceza kesildi

Olayla ilgili inceleme başlatan yetkililer, yasaklı cins köpeklere el koydu. Köpeklerin sahibine idari para cezası uygulandı. Ayrıca konuyla ilgili adli sürecin de devam ettiği öğrenildi.

Kaynak: İHA