Malatya’da kayısı fiyatlarında istikrar arayışı devam ediyor Malatya’da kayısı fiyatlarında istikrar arayışı devam ediyor

Günboyu gazetesinin haberine göre; Ünlü Astrolog Hande Kazanova ve Aygül Aydın, Youtube üzerinden yayınladıkları videoda 2024 yılında finansal açıdan neler yaşanacağını değerlendirdi. Astrologlar, 2024 yılında tüm dünya genelinde ekonomik krizlerin ve piyasa dalgalanmalarının olacağını öngördü.

astrolog

Borsada Mart ve Nisan Aylarında İşlem Yapmayın

Hande Kazanova, yeni yıl için borsaya yatırım yapmayı düşünenlere de önemli bir uyarıda bulundu. Kazanova, 15 Ağustos sonrası başlayacak olan sıkıntılı dönemin 2020 yılında atılan adımların test edileceği bir sınav olacağını söyledi. Kazanova, ayrıca 21 Nisan’da Jüpiter ve Uranüs kavuşumunun olduğunu ve bu tarihin borsa yatırımcıları için kritik bir dönüm noktası olacağını belirtti.

7b6d5361-f080-4aca-bd91-41628fc64392

Kazanova, “Özellikle mart ayı nisan ayı bu zamanlarda borsada yatırımlarınız varsa dikkatli olalım. Artık Boğa piyasasından çıkıyoruz, Ayı piyasasına giriyoruz. Aşağı yönlü piyasalarla sıkça karşılaşacağımız bir döneme giriyoruz. Ne zaman gireyim ne yapayım noktasında dikkatle bakmak gerek bu tarihlere” dedi.

Kaynak: HABER MERKEZİ