Eylül ayında tanıtılması beklenen iPhone 16 serisi ile ilgili heyecan verici sızıntılar gelmeye devam ediyor. Son gelen bilgilere göre, Apple bu sene Pro modellerinde boyut artışı yapacak ve iPhone 16 Pro Max, "bugüne kadarki en büyük iPhone" ünvanını alacak.

İşte sızdırılan iPhone 16 modelleri;

Iphone 16-2

Artan Ekran Boyutları

Sızdırılan maketlere göre, iPhone 16 Pro Max'te 6.9 inçlik devasa bir ekran yer alacak. Bu sayede telefon, selefi iPhone 15 Pro Max'e kıyasla biraz daha büyük olacak. iPhone 16 Pro'da ise 6.3 inçlik bir ekran kullanılacak.

Dikey Kamera Kurulumu

Tasarım tarafında ise Apple'ın bu yıl itibarıyla iPhone 16 ve iPhone 16 Plus modellerinde de dikey pozisyonda yerleştirilmiş kamera kurulumu tercih edeceği belirtiliyor. Bu sayede kameralar, arka panelde daha şık ve modern bir görünüme sahip olacak.

Samanyolu Galaksisi'nde en yaşlı yıldızlardan olduğu düşünülen 3 yeni yıldız keşfedildi Samanyolu Galaksisi'nde en yaşlı yıldızlardan olduğu düşünülen 3 yeni yıldız keşfedildi

Teknik Özellikler

Teknik özellikler hakkında ise şu an için net bir bilgi bulunmuyor. Ancak iPhone 16 serisinin A17 Bionic işlemciyle donatılacağı ve daha güçlü bir kamera sistemine sahip olacağı tahmin ediliyor.

Ne Zaman Tanıtılacak?

iPhone 16 serisinin Eylül ayında düzenlenecek Apple özel etkinliğinde tanıtılması bekleniyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ