Daha önce Gollum rolünde ikonik bir performans sergileyen Andy Serkis, bu defa yönetmen koltuğunda oturacak. Filmin yapımcılığını ise Serkis, Ken Kamins ve Jonathan Cavendish üstlenecek.

Ön Türklerden kalma 6 tonluk dikili taş Erzurum Müzesi'nde sergileniyor Ön Türklerden kalma 6 tonluk dikili taş Erzurum Müzesi'nde sergileniyor

Warner Bros. Geçtiğimiz Yıl Çok Sayıda Yüzüklerin Efendisi Filmi Yapacağını Açıklamıştı

Warner Bros., geçtiğimiz yılın şubat ayında yaptığı açıklamada J.R.R. Tolkien'in kitaplarından uyarlanacak "çok sayıda" film için bir anlaşma yaptıklarını ifade etmişti. Projeler, WB'ye ait olan New Line Cinema stüdyosu tarafından çekilecek.

Warner Bros. ve Andy Serkis Yeni Filmlerden Heyecanlı

Warner Bros.'un yeni stüdyo liderleri Mike De Luca ve Pam Abdy, yaptıkları açıklamada filmseverlerin 20 yıldan fazladır Yüzüklerin Efendisi filmlerini sevdiklerini söylerken, yeni filmlerin parçası olmaktan da gurur duyduklarını ifade ettiler.

Serkis Heyecanını Gizleyemedi

Serkis ise yapımla ilgili açıklamalarında "Evettt, kıymetlimiss. Sevgili dostlarım, Orta Dünya'nın olağanüstü ve eşsiz koruyucuları Peter, Fran ve Philippa ile birlikte bir kez daha bilinmezliklere doğru yolculuğa çıkma zamanı geldi. Mike ve Pam ve Warner Bros ekibinin yanı sıra WETA ve Yeni Zelanda'daki film yapımcılığı ailemiz de hazır bu arayıştayken, çok keyifli oldu…" ifadelerini kullandı.

Orijinal Yüzüklerin Efendisi Üçlemesi Büyük Başarı Yakalamıştı

Orijinal Yüzüklerin Efendisi üçlemesi, Peter Jackson tarafından kameraya alınmış ve dünya çapında da 3 milyar dolardan fazla ciro yapmıştı. Bu kadarla da kalmayan film, Oscar ödüllerini de süpürmüştü. Ardından da The Hobbit serisi gelmişti.

Kaynak: HABER MERKEZİ