Irak'ın kuzeyine hava harekatı! 32 terörist vuruldu-İzle Irak'ın kuzeyine hava harekatı! 32 terörist vuruldu-İzle

Hatalı Dönüş Yapan Otomobil Kaçtı

Olay, gece yarısı Meram ilçesi Karaman Yolu Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, plakası ve sürücüsü henüz belirlenemeyen bir otomobil, cadde üzerindeki bir market önünden hatalı U dönüşü yaptı. Bu sırada aynı yönde seyreden motosikletli yunus ekibinin sürücüsü, otomobile çarpmamak için ani manevra yaptı. Ancak motosiklet kontrolden çıkarak yan yattı. Kazada 2 polis memuru yaralandı. Hatalı dönüş yapan otomobil sürücüsü ise olay yerinden hızla uzaklaştı.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri geldi. Sağlık ekipleri, yaralanan polis memurlarına ilk müdahaleyi yaptıktan sonra onları Konya Şehir Hastanesine kaldırdı. Polis memurlarının sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Kazanın yaşandığı anlar ise güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, hatalı U dönüşü yapan otomobile çarpmamak için manevra yapan motosikletli polislerin devrildiği ve otomobil sürücüsünün kaçtığı görülüyor. Polis ekipleri, kaçan otomobil sürücüsünün yakalanması için çalışma başlattığı bildirildi.

Editör: Harun Reşit Akçay