İstanbul, Ankara ve İzmir gibi büyükşehirlerde hava sıcaklıklarının 26 dereceyi aşması tahmin ediliyor. Güneşli havanın etkisini sürdüreceği ve perşembe gününe kadar yağış beklenmediği belirtiliyor.

Trthaber'in haberine göre; Salı günü itibarıyla hava sıcaklıklarının 5 ila 10 derece arasında artması öngörülüyor. Doğu Anadolu'nun doğusunda bazı bölgelerde sağanak yağış ve gök gürültülü sağanaklar beklenirken, üç büyükşehirde güneşli bir hava hakim olacak.

İstanbul'da perşembe gününe kadar yağış beklenmemesi ve hava sıcaklığının mevsim normallerinin üstünde seyretmesi dikkat çekiyor. Ankara'da da az bulutlu ve açık bir hava öngörülüyor, hava sıcaklığının 27 ila 28 dereceye kadar yükseleceği tahmin ediliyor. İzmir'de de yağış beklentisi bulunmuyor ve hava sıcaklığının 28 ila 29 derece arasında seyredeceği ifade ediliyor.

Ankara Kalecik'te metan gazı patladı: Define arayan 1 kişi öldü 3 yaralı var Ankara Kalecik'te metan gazı patladı: Define arayan 1 kişi öldü 3 yaralı var

Karadeniz bölgesinde de perşembeye kadar yağış beklentisi olmadığı belirtilirken, Doğu Anadolu Bölgesi'nde yerel yağışların görülebileceği ve çığ tehlikesi bulunduğu uyarısı yapılıyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ