Son meteorolojik değerlendirmelere göre bugün Türkiye genelinde parçalı bulutlu ve yer yer çok bulutlu bir hava bekleniyor. Marmara, İç Anadolu’nun doğusu, Batı ve Orta Karadeniz, Doğu Karadeniz’in iç kesimleri, Doğu Anadolu’nun kuzeyi ve Doğu Akdeniz’in Toroslar kesimi sağanak yağışlar görülecek. Yer yer gökgürülü yağışlarda etkisini gösterecek.

Kuvvetli rüzgar ve toz taşınımı!

Trthaber'in haberine göre; Yarın, genel olarak Türkiye'nin parçalı bulutlu bir hava alması beklenirken, Karadeniz ve Doğu Anadolu Bölgesi'nin daha bulutlu geçmesi öngörülüyor. İç Anadolu'nun doğusu, Doğu Anadolu'nun kuzeybatısı, Doğu Karadeniz ve Doğu Akdeniz'in iç kesimlerinde yağışlar beklenmektedir.

Kabine yarın toplanıyor: Atanamayan öğretmenlere müjdeli haber Kabine yarın toplanıyor: Atanamayan öğretmenlere müjdeli haber

İç Anadolu ile Orta ve Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde toz taşınımı görülebilir. Ayrıca, İç Anadolu, Doğu Akdeniz ve Orta Karadeniz'in iç kesimlerinde güneyli yönlerden kuvvetli ve yer yer kısa süreli fırtına şeklinde esen rüzgarlar etkili olabilir.

Hafta sonuna dikkat

Pazar günü, genel olarak Türkiye'nin parçalı bulutlu bir hava alması beklenirken, Marmara'nın kuzeybatısı daha çok bulutlu olacak. Karadeniz Bölgesi'nin iç kesimleri, Marmara'nın yanı sıra İç Anadolu'nun iç ve doğu kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzeybatısında yağışlar görülecek.

Hava sıcaklıklarının Marmara ve Kuzey Ege'de mevsim normalleri civarında, diğer bölgelerde mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam edeceği tahmin edilirken, hafta sonu günün en yüksek sıcaklık değerleri, Ankara ve Antalya'da 27, İstanbul'da 20, İzmir'de 26, Adana'da 36, Diyarbakır'da 31, Samsun'da 20 derece civarında seyredecek.

Editör: Mehmet Köşker