Irak ve Suriye'nin kuzeyinde 3 terörist etkisiz hale getirildi Irak ve Suriye'nin kuzeyinde 3 terörist etkisiz hale getirildi

Adana'nın Merkez Yüreğir ilçesinde, bir özel şehir içi halk otobüsünde fazla yolcu alınması nedeniyle bir yolcu tepki gösterdi. Bu tepki, muavin ve yolcu arasında başlayan tartışmaya otobüs şoförünün de dahil olmasıyla daha da alevlendi.

Tartışmanın büyümesiyle çıkan kavgada, şoför önce kendisine tepki gösteren yolcuya sopayla saldırdı. Daha sonra muavin de şoförün elindeki sopayı alarak yolcuyu darbetti.

Diğer yolcuların araya girmesiyle sonlanan kavganın ardından yaralanan yolcu hastaneye kaldırıldı.

Tedavisinin ardından taburcu edilen yolcu ile şoför, birbirlerinden şikayetçi oldu.

Güvenlik kamerası tarafından kaydedilen görüntülerde;  aracın ön kısmında bulunan yolculardan biri, arka bölüme ilerlemesini isteyen muavine karşı tepki gösteriyor.

Bu durum, muavin ile yolcu arasında başlayan bir tartışmaya yol açıyor ve kısa sürede şoför de tartışmaya katılıyor. Tartışma hızla büyüyor ve kavgaya dönüşüyor. Şoför, koltuğunun yanında bulundurduğu sopayla önce yolcuya saldırıyor.

Daha sonra muavin, şoförün elinden aldığı sopa ile yolcuya darbeler indiriyor. Kavga esnasında otobüste bulunan bir kadın yolcu, hızla araçtan iniyor.

Kaynak: İHA