Sürücü Kontrolden Çıktı, Otomobilleri Biçti

Kaza, akşam saatlerinde Talat Öncel Caddesi’nde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Mustafa S. (45) idaresindeki 61 TD 389 plakalı otomobil, aşırı hız nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybetti. Önce yol kenarında park edilmiş 60 TN 295 plakalı otomobile çarpan otomobil, daha sonra 05 ACB 094 plakalı otomobile vurdu. Çarpışmanın etkisiyle iki otomobil daha hasar görürken, 60 TN 295 plakalı otomobil apartman bahçesine savruldu.

A W120681 03

Yaralılar Hastaneye Kaldırıldı, Otomobiller Çekildi

Kazada sürücü Mustafa S. ile yanındaki Kerem Gencay U. (32) ve İsmail Eren K. (33) yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri geldi. Yaralılar, ambulanslarla Amasya Üniversitesi Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Hayati tehlikelerinin olmadığı öğrenilen yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

Kazada hasar gören otomobiller ise çekici yardımıyla olay yerinden kaldırıldı. Belediye ekipleri de yolda kalan araç parçalarını temizledi.

Otomobil Sahibi Şokta: “Bahçeye Uçmuştu”

Kazayı duyarak aşağı inen apartman sakinleri, otomobillerinin durumunu görünce şoke oldu. Otomobili apartman bahçesine uçan Mustafa Öztürk, “Evde yatıyordum. Bir anda patırtı oldu. Çocuklar kaza olduğunu söyledi. Aşağı indiğimde aracım yerinde yoktu. Bahçeye uçmuştu. Bir otomobil önce benim otomobilime vuruyor. Sonra da öndeki otomobile çarptı. Benim otomobilim hurdaya döndü. Mağduriyetimizin giderilmesini istiyoruz. En azından çoluğa çocuğa bir şey olmadı. Tek tesellimiz bu” dedi.

Kazada 3 kişinin yaralandığını belirten Efe Dedeoğlu ise, “Yaralılar hastaneye kaldırıldı. Allah’tan daha kötü bir şey olmadı. Burada sürekli kaza oluyor. Yol çok tehlikeli. Yetkililerin bir önlem alması lazım” diye konuştu.

Kaynak: İHA