Beykoz'da, Kavacık Mahallesi Yeni Riva Caddesi'nde seyreden bir araç sürücüsünün ambulansın geçişini engellediği tespit edildi. Bu nedenle sürücüye toplamda 29 bin 530 lira para cezası kesildi. 

İnceleme sonucunda, ambulansın önünü kesen, ilerlemesini geciktiren ve trafik akışını engelleyen araçtaki kişilerin sağlık personeline ve sürücüye hakaret ettikleri belirlendi.

Araç plakası üzerinden kimlikleri tespit edilen sürücü A.E. ile arka koltukta oturan ve sağlık görevlilerine hakaret ettiği belirlenen E.A. gözaltına alındı.

Bakan Yerlikaya: 1 Mayıs'ı terör örgütlerinin propaganda alanı haline getirmesine izin vermeyeceğiz Bakan Yerlikaya: 1 Mayıs'ı terör örgütlerinin propaganda alanı haline getirmesine izin vermeyeceğiz

Sürücü A.E., kullandığı aracın trafikten men edilmesine neden olan bir dizi suçlamayla karşı karşıya kaldı. Bu suçlamalar arasında, trafik güvenliğini tehlikeye düşürme, aksine işaret bulunmadıkça trafik akışını tehlikeye düşürecek şekilde şerit değiştirme, geçiş üstünlüğü bulunan aracın geçişini engelleme, kamunun huzurunu bozacak şekilde saygısızca davranma ve sürücü belgesiz araç kullanma bulunuyor. Bu nedenle A.E.'ye toplamda 29 bin 530 lira para cezası kesildi.

Ayrıca, araçta bulunan E.A. hakkında sağlık personeline yönelik hakaret iddiasıyla işlem başlatıldı.

Kaynak: AA