Adanalılar Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği’nin Maltepe’deki genel merkezinde Ankara’daki Adanalı öğrenci gençler bir araya gelerek dayanışma gösterdi. Memleket sohbetlerinin de yapıldığı etkinlikte gençler kendileri hazırladıkları ikramlarda bulundular.

Adanalılar Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Sakarya etkinliğe dair yaptığı açıklamada, amaçlarının Ankara’daki gençleri bir arada tutmak, böylelikle memleketi hasreti az da olsa giderilirken yalnız olmadıklarını hissettirmek olduğunu ifade ederek Öğrenci Topluluğu oluşturduklarını kaydetti. Sakarya açıklamasında, şu ifadeleri de kullandı:

“Öğrenci Topluluğu genel merkezimizde toplanarak etkinlik düzenlemişlerdir Genel Merkez Yönetim Kurulu her zaman Öğrencilerimizin yanında olmaya devam edecektir. Genç kardeşlerimizin yolları ve bahtları açık olmasını diler başarılar dileriz.”

Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Sakarya.

AK Parti'den aday gösterilmeyince bağımsız aday oldu, seçimi kazandı AK Parti'den aday gösterilmeyince bağımsız aday oldu, seçimi kazandı

Adanalılar Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği’nin Gençlik ve Öğrenci İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ömer Yürekli etkinliğe dair yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
“Bu güzel etkinliği gerçekleştiren Öğrenci Topluluğu Yönetim Kurulumuza teşekkür ediyorum. Yeni katılımlarla birlikte büyüyerek ve gelişerek devam edeceğiz inşallah.”
 

Ünlü şef tavsiye etti: Ada çayını yemeklerde kullanın! Ada çaylı tarhana ve balkabağı çorbası! Ünlü şef tavsiye etti: Ada çayını yemeklerde kullanın! Ada çaylı tarhana ve balkabağı çorbası!

Kaynak: MEHMET POYRAZ