Antalya'nın Serik ilçesinde, Kadriye Mahallesi'nde otel çalışanlarının ihbarı üzerine sahile vuran 500 metre aralıklı iki ceset bulundu.

Cinsiyetleri ve kimlikleri belirsiz, iskelet haline gelmiş cesetler, olay yerine çağrılan polis ve sağlık ekiplerince incelendikten sonra otopsi ve kimlik tespiti için Antalya Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Bu olayla birlikte son altı günde Antalya'nın kıyılarına vuran ceset sayısı 8'e yükseldi. Daha önce Manavgat, Alanya, Serik ve Aksu ilçelerinde sahile vuran cesetlerle ilgili yapılan incelemelerde, bir kişinin kimliğinin kaybolan M.Ş.E'ye ait olduğu belirlenmişti.

Liderliğini Sezai Gülmez’in yaptığı suç örgütü çökertildi!-İzle Liderliğini Sezai Gülmez’in yaptığı suç örgütü çökertildi!-İzle

Ayrıca, cesetlere ait ayakkabı ve kıyafetlerin Suriye menşeli olduğu tespit edilmişti. 11 Aralık 2023 tarihinde Lübnan ile Suriye arasındaki sahil bölgesinden Kıbrıs'a gitmek üzere yola çıkan bir teknede bulunan yaklaşık 90 kişinin kaybolduğu, bu olayın cansız bedenlerin Antalya kıyılarına sürüklenebileceği ihtimalini ortaya koyduğu belirtilmişti.

Kaynak: AA/İHA