Sahte dolar isteyip gasp ettiler

Olay, Yeşilova Mahallesi’nde dün akşam saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yabancı uyruklu Nihad Memik (20) ve E.Ç. (38), ayakkabı tamiri ve imalatı işi yapan yabancı uyruklu W.S. (47) ve oğlu M.S.'den (20) sahte dolar karşılığında gerçek dolar istedi. Baba-oğul bu teklifi reddedince, Nihad Memik ve E.Ç., M.S.'nin küçük kardeşini gasp ederek ev anahtarı ve ayakkabı kalıp malzemesine el koydu.

Baba-oğuldan kanlı intikam

Gasp edilen eşyalarını geri almak için harekete geçen baba W.S., 35 MB 4240 plakalı araçla gelen Nihad Memik ve E.Ç. ile karşılaştı. Aralarında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Olay yerine gelen oğlu M.S., dükkandan aldığı av bıçağıyla Nihad Memik ve E.Ç.'ye saldırarak onları yaraladı.

Şüpheliler yakalandı

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralanan Nihad Memik, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine, E.Ç. ise Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Nihad Memik yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamazken, E.Ç.'nin tedavisi sürüyor.

Olay anının görüntüleri ise bir vatandaş tarafından cep telefonuyla kaydedildi. Görüntülerde, baba W.S.'nin şahıslardan biriyle kavga ettiği, oğlu M.S.'nin de arkadan gelerek baba-oğulun saldırısına uğrayan kişiyi bıçakladığı ve ardından kaçtıkları görülüyor.

Gaziantep'te beton mikseri minibüsü biçti! 8 ölü Gaziantep'te beton mikseri minibüsü biçti! 8 ölü

Polis ekipleri, olayın ardından kaçan baba-oğulu yakalamak için çalışma başlattı. Kısa sürede yakalanan şüpheliler, emniyete götürülerek sorguya alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: (İHA)