Oyuncu Berna Laçin, hastaneden yaptığı bir paylaşımla acil olarak ameliyata alınacağını duyurdu. Tekerlekli sandalyede otururken çekilmiş bir fotoğrafını paylaşan Laçin, yürümesinin yasaklandığını ve önceden planlanmış tüm tiyatro oyunlarını iptal ettiğini açıkladı..

Berna Laçin 5

Uzun süredir Bodrum'da ikamet eden Berna Laçin, geçtiğimiz yıl yaşadığı ayak sorunu sebebiyle ameliyat masasına yatmıştı. Ameliyatın ardından Instagram hesabından paylaşım yapan ve ayağındaki robotik aparatla poz veren ünlü oyuncu, "İyiyim, gerçekten iyiyim, harikayım. Kendimi özgür hissediyorum. Şimdi sadece 15 gün boyunca ayağımı basmamayı başarırsam, hiçbir şey beni durduramaz. Tüm arayanlara, soranlara ve sosyal medyadan güzel dileklerini iletenlere teşekkür ederim" ifadelerini kullanmıştı.

Berna Laçin 4

53 yaşındaki oyuncu, tekerlekli sandalyede otururken çekilen bir fotoğrafını Instagram sayfasından paylaşarak acil olarak ameliyata alınacağını duyurdu. Yürümesinin yasaklandığını belirten Laçin, bugün ve önümüzdeki günlerde sahneleyeceği oyunlarını da iptal ettiğini açıkladı.

Berna Laçin 3

Ciddi tehlike arz eden omurilik sorunu yaşadığını söyleyen Berna Laçin, yaptığı paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

Kul kurar kader gülermiş. Bu akşam için harika bir organizasyon için Pamukkale'de tek kişilik oyunumu sergileyecektim. Ardından 7 Mart'ta İzmir ve 8 Mart'ta Bodrum'da Inspera Bodrum sahnesinde "Hayal Satıcısı" oyunumla seyircilerle buluşacaktım. Ancak, aniden ortaya çıkan ve maalesef benim için ciddi bir tehlike oluşturan omurilik sorunu nedeniyle acil bir ameliyata girmem gerekiyor. Bu yük ve baskı, bedende de baskı olarak kendini gösterecekti. Ne yaşarsak yaşayalım, bedende hastalık olarak ortaya çıkıyor.

Berna Laçin 2

Tüm seyircilerden çok çok özür diliyorum. İyi günlerde görüşmek üzere, o güne kadar dualarınızı beklerim. Sevgiler, saygılar. Not: Biliyorum birçok kişi arayacak ama şu an doktorlarla görüşmekteyim, bu yüzden telefonu açamıyorum. Kusura bakmayın ve merak etmeyin, her şey yoluna girecek ve hepinizle bir kahve içerim.

Berna Laçin 1

Kaynak: HABER MERKEZİ