Grammy ödüllü ve Rock and Roll Hall of Fame üyesi efsanevi rock grubu Bon Jovi, kuruluşlarının 40. yıl dönümünü kutlamak için Forever adında yeni bir albüm yayınlamaya hazırlanıyor. 7 Haziran 2024 tarihinde piyasaya sürülecek olan bu 16. stüdyo albümü, grubun uzun süredir beklenen bir çalışması olarak öne çıkıyor.

Legendary ile Ön Gösterim

Albümün yayınlanmasından önce, Bon Jovi hayranlarına bir özel şarkı sunarak beklentileri artırdı. “Legendary” adlı parça, albümün ne kadar güçlü ve etkileyici olacağının bir işareti olarak kabul ediliyor.

Grammy Ödülleri ve MusiCares Onuru

Bon Jovi’nin lideri Jon Bon Jovi, geçtiğimiz ay düzenlenen 66. Grammy Ödülleri’nde 2024 MusiCares Yılın Kişisi olarak seçildi. L.A. Kongre Merkezi’nde gerçekleşen all-star ödül konserinde Bruce Springsteen, Shania Twain, Melissa Etheridge, Sammy Hagar, Jason Isbell, Jelly Roll, Train’den Pat Monahan gibi birçok ünlü isim Jon Bon Jovi’yi onurlandırdı.

Albüm Şarkı Listesi

Bon Jovi’nin Forever albümünde yer alacak şarkılar şu şekilde sıralanıyor:

Türkiye'nin en değerli hazine yerlerinden biri: Samsun Müzesi'nde sergilenen Amisos Hazineleri Türkiye'nin en değerli hazine yerlerinden biri: Samsun Müzesi'nde sergilenen Amisos Hazineleri

  1. Legendary
  2. We Made It Look Easy
  3. Living Proof
  4. Waves
  5. Seeds
  6. Kiss The Bride
  7. The People’s House
  8. Walls Of Jericho
  9. I Wrote You A Song
  10. Living In Paradise
  11. My First Guitar
  12. Hollow Man

Kaynak: HABER MERKEZİ