Olay, saat 01.00 sıralarında Kazımdirik Mahallesi 367 sokakta meydana geldi. İddiaya göre, daha önce aralarında tartışma yaşayan Murat A.(22) ile H.U.(24) sokakta karşılaştı. İkili arasında sözlü gerginlik kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. H.U., yanında bulunan tabanca ile Murat A.'ya ateş etti. Murat A., göğsüne isabet eden mermi ile kanlar içinde yere yığıldı. H.U. ise olay yerinden hızla uzaklaştı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri geldi. Sağlık ekipleri, ağır yaralanan Murat A.'ya ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Ardından Murat A., ambulansla Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi. Burada tedavi altına alınan Murat A.'nın hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi.

Küçük kızın ölümündeki ihmal:  Ağaç ve Peyzaj A.Ş. Genel Müdürü Ali Sukas'a adli kontrol talebi Küçük kızın ölümündeki ihmal: Ağaç ve Peyzaj A.Ş. Genel Müdürü Ali Sukas'a adli kontrol talebi

Polis ekipleri, kaçan H.U.'nun yakalanması için çalışma başlattı. Olay yerinde yapılan incelemede, suç aleti tabancanın bulunamadığı öğrenildi. Polis, H.U.'nun kullandığı tabancanın izini sürerken, olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: (DHA)