Mardin Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren bir fabrikada, boşaltım işlemlerinden sorumlu olan 19 yaşındaki Yusuf M., buğdayları karıştırmak amacıyla 15 metre yüksekliğindeki 10 bin tonluk buğday silosuna çıktı. Dengesini kaybeden genç işçi, silonun içine düşerek hayatını kaybetti.

Arkadaşlarının Yusuf M.'nin silo içinde kaybolduğunu fark ederek durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirmesi üzerine ekipler olay yerine geldi.

Türkiye'nin ilk astronotu Gezeravcı, şehit ve gazi yakını gençlerle buluştu: Uzayda hak ettiğimizi alacağız Türkiye'nin ilk astronotu Gezeravcı, şehit ve gazi yakını gençlerle buluştu: Uzayda hak ettiğimizi alacağız

un2

Silo içinden çıkarmak için çok çaba sarfedildi

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, Yusuf M.'nin cansız bedenini silo içinden çıkarmak için büyük çaba sarf etti. Uzun süren çalışmaların ardından yapılan çıkarma işlemi sonucunda genç işçinin hayatını kaybettiği belirlendi.

un-1

Polis ekipleri, yaşanan olayla ilgili detaylı bir inceleme başlattı. Kazanın sebebini belirlemek ve sorumluları tespit etmek amacıyla yapılan çalışmalar sürüyor.

Kaynak: İHA