Dünyada ilk: 60 yaşında güzellik yarışmasını kazanarak tarihe geçti! Dünyada ilk: 60 yaşında güzellik yarışmasını kazanarak tarihe geçti!

Shiftdelete’den Mustafa Demirdaş’ın haberine göre; yaklaşık 2.5 milyar kullanıcıya ev sahipliği yaparak sosyal medyanın zirvesinde yer alan Instagram spor, müzik ve film dünyasından öne çıkan ünlülerin de kesesini dolduruyor. Peki, Instagram'da en çok kazanan ünlüler kimler? İşte o sıralama…

1. CRİSTİANO RONALDO (@CRİSTİANO) FUTBOL ARENASININ SULTANI

Cristiano Ronaldo, Suudi Arabistan'ın Al Nasr takımında kariyerine devam eden dünyanın en iyi futbolcularından biri olarak kabul ediliyor. Instagram'dan sponsorluk gönderisi başına kazandığı muazzam 2,397,000 $ ile listede zirveyi koruyor. Aynı zamanda en çok takipçiye sahip bireysel hesap unvanını da elinde bulunduran Ronaldo, Instagram dünyasında adeta bir fenomen.

ünlü3

2. KYLİE JENNER: (@KYLİEJENNER ) GENÇ MİLYARDER VE INSTAGRAM KRALİÇESİ

ABD'li iş insanı, model ve televizyon kişiliği Kylie Jenner, Kylie Cosmetics ve KylieSkin markalarının kurucusu ve sahibi olarak dikkat çekiyor. Forbes'un 2019 yılında açıkladığı dünyanın en genç milyarderi olan Jenner, Instagram'dan gönderi başına 1,835,000 $ kazanarak listede ikinci sıraya yerleşiyor.

ünlü5

3. LİONEL MESSİ (@LEOMESSİ) FUTBOL ARENASINDA PARLAYAN YILDIZ

Dünyanın en iyi futbolcularından biri olarak kabul edilen Lionel Messi, MLS takımlarından Inter Miami FC'de kariyerine devam ediyor. Messi, Instagram'dan gönderi başına kazandığı 1,777,000 $ ile Cristiano Ronaldo'nun ardından üçüncü sırayı elde ediyor ve futbol arenasındaki rekabetini sosyal medyaya taşıyor.

ünlü4

4. SELENA GOMEZ: (@SELENAGOMEZ ) ŞARKILARIN VE EKRANLARIN YILDIZI

ABD'li şarkıcı, oyuncu ve yapımcı Selena Gomez, müzik ve oyunculuk alanındaki başarılarıyla dikkat çekiyor. Dünyanın en genç UNICEF iyi niyet elçisi unvanına sahip olan Gomez, Instagram'dan sponsorluk gönderisi başına 1,735,000 $ kazanarak listede kendine sağlam bir yer ediniyor.

ünlü2

5. DWAYNE JOHNSON: ( @THEROCK ) EFSANE GÜREŞÇİ VE HOLLYWOOD YILDIZI

Dwayne Johnson, yani ring adıyla The Rock, Amerikalı aktör, iş insanı ve eski profesyonel güreşçi olarak tanınıyor. Hollywood'un gözde yıldızlarından biri olan The Rock, Instagram'dan gönderi başına 1,713,000 $ kazanarak en çok kazananlar listesinde beşinci sırayı alıyor.

ünlü1

Mutfağı tescillenmiş 10 gastronomi şehrinden lezzetler Foto Galeri: Mutfağı tescillenmiş 10 gastronomi şehrinden lezzetler

Editör: Şeyma Karakaş