Bursa’nın Osmangazi ilçesinde, metroya alkollü binen Sibel Ç. isimli kadın, vagon içinde yolculara küfür edip, kendisini kameraya kaydeden E.E. isimli kızı darp etti. Saldırı anları ve sonrası, E.E.'nin cep telefonu kamerasına yansıdı.

E.E., saldırganın kendisine ve telefonuna saldırdığını, güvenlik görevlisinin kavgayı güçlükle ayırdığını, kendisinin de şikayetçi olduğunu söyledi. Emniyette verdiği ifadesinde, saldırganın metrodaki herkese küfür ettiğini, kendisinin de rahatsız olup video kaydına aldığını anlattı. Ekipler, saldırganın Sibel Ç. olduğunu tespit etti. Sibel Ç.'nin daha önce de cezaevinde yattığı öğrenildi.

Dili nefes borusuna kaçan müşterisini kurtardı, tıraşına kaldığı yerden devam etti Dili nefes borusuna kaçan müşterisini kurtardı, tıraşına kaldığı yerden devam etti

YOLCU OTOBÜSÜ İLE KAMYONET SÜRÜCÜSÜ KAVGA ETTİ, KADINLAR MÜDAHALE ETTİ

Aynı ilçede, bir başka olay da Elmasbahçeler Mahallesi’nde yaşandı. Yolcu otobüsü ile ticari kamyonet sürücüsü arasında trafik nedeniyle tartışma çıktı. Tartışma kavgaya dönüşünce, yol ortasında birbirlerine saldırdılar. Otobüste bulunan kadın yolcular, hem kavgayı ayırmaya çalıştı, hem de olayı kameraya kaydetti. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: İHA