Türkiye'nin Kahire Büyükelçisi Şen, Mısır'daki Türk fabrikasını ziyaret etti Türkiye'nin Kahire Büyükelçisi Şen, Mısır'daki Türk fabrikasını ziyaret etti

Yoldaki tilki nedeniyle araç sürücüleri yolda durmak zorunda kaldı. Trafik polisleri herhangi bir kaza yaşanmaması için önlem aldı. Yoldaki sürücüler tilkiyi kucaklarına alarak yolun kenarına götürdü. Tilkinin yoldan alınmasıyla araç trafiği normale döndü. 

Dünyanın en mutlu hayvanını görenler gülmekten kendini alamıyor: En büyük tutkusu ise fotoğraf çektirmek! Dünyanın en mutlu hayvanını görenler gülmekten kendini alamıyor: En büyük tutkusu ise fotoğraf çektirmek!

Yok böyle evlilik ilanı: Başkentin göbeğinde asılan evlilik ilanı okuyanları dumura uğrattı! Yok böyle evlilik ilanı: Başkentin göbeğinde asılan evlilik ilanı okuyanları dumura uğrattı!

Hababam sınıfı'nın Akil hocası Tosun Paşa'nın çekimlerinde deveden düşerek ölmüştü! Meğer kızı kendisinden ünlüymüş! Hababam sınıfı'nın Akil hocası Tosun Paşa'nın çekimlerinde deveden düşerek ölmüştü! Meğer kızı kendisinden ünlüymüş!

Yer değiştiren mezarlar gizemini korurken görenler hayrete düşüyor! Issız Cuma Mezarlığı'nın sırrı ne olabilir? Yer değiştiren mezarlar gizemini korurken görenler hayrete düşüyor! Issız Cuma Mezarlığı'nın sırrı ne olabilir?

Asmalı Konak'ın Dilara'sı şimdi tanınmaz halde! İşte 62 yaşındaki Selda Özer'in son hali Asmalı Konak'ın Dilara'sı şimdi tanınmaz halde! İşte 62 yaşındaki Selda Özer'in son hali

YILLAR SONRA GELEN ÇARPICI İDDİA: ISPARTA UÇAĞI YÜZDE 99 DÜŞÜRÜLDÜ! YILLAR SONRA GELEN ÇARPICI İDDİA: ISPARTA UÇAĞI YÜZDE 99 DÜŞÜRÜLDÜ!

                              

Kaynak: İHA