Bursa'nın Gürsu ilçesinde 1 Kasım tarihinde meydana gelen olayda, lise öğrencisi D.Ç.'yi takip edip elle taciz eden Hüseyin Raci (25), güvenlik kameraları tarafından tespit edilerek yakalandı. Zanlı, sorgusunda "Yolda giderken bir anda gözüm karardı. Ne olduğunu anlayamadım. Kendimi tutamadım. Pişmanım" şeklinde ifade verdi. Raci, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

bursa taciz 2

Olay, Gürsu'nun Yenidoğan Mahallesi'nde 1 Kasım sabahı saat 08.30'da meydana geldi. Lise öğrencisi D.Ç., okula gitmek için yola çıktığında kendisini takip eden Hüseyin Raci tarafından elle taciz edildi. Güvenlik kameralarının bulunmadığı bir noktada gerçekleşen taciz, genç kızın çığlık atması üzerine son buldu. Olayın ihbar edilmesi üzerine polis ekipleri harekete geçti.

bursa tacizcii

Polis, D.Ç.'nin ifadesi ve çevredeki güvenlik kameraları görüntülerini inceleyerek şüphelinin eşkalini belirledi. Özel bir ekip kurulan polis, Raci'yi olay yerine yakın bir bölgede devriye sırasında tespit edip gözaltına aldı.  Şüpheli, emniyetteki sorgusunda suçunu itiraf etti.

bursa taciz

77 ilde Sibergöz-37 operasyonu! 157 zanlı yakalandı 77 ilde Sibergöz-37 operasyonu! 157 zanlı yakalandı

Şüpheli Hüseyin Raci'nin ifadesinde, "Yolda giderken bir anda gözüm karardı. Ne olduğunu anlayamadım. Kendimi tutamadım. Pişmanım" dediği öğrenildi. Zanlı, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan Raci, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: (DHA)