Kartel lideri kırmızı bültenle aranıyordu

Yerlikaya’nın paylaştığı bilgilere göre, Rexhepi, İtalya ve Arnavutluk adli makamlarınca “kasten adam öldürme, uyuşturucu, adam kaçırma/hürriyetten yoksun bırakma, seyahat belgesinde sahtecilik, silah ve mühimmat” suçlarından kırmızı bültenle iadesi amacıyla uluslararası seviyede aranıyordu. Rexhepi, Kolombiya pasaportuyla İstanbul Havalimanı’ndan ülkeye giriş yaptıktan sonra, Emniyet Genel Müdürlüğü koordinesinde, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü tarafından uluslararası takibe alındı.

uyuşturucu lideri

Gizlice girdiği evde 1 yıl boyunca ev sahibine görünmeden böyle yaşadı! Gizlice girdiği evde 1 yıl boyunca ev sahibine görünmeden böyle yaşadı!

Kartel operasyonu Beylikdüzü’nde yapıldı

İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube, İstihbarat Şube, Göçmen Kaçakçılığı ile Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlükleri tarafından ortaklaşa yapılan çalışmalarla ve İtalyan Polisiyle yapılan istihbarat paylaşımları sonucu kartel liderinin yeri belirlendi. İstanbul Beylikdüzü’nde yapılan Kartel Operasyonu’yla Rexhepi yakalandı. Rexhepi’nin üzerinden ve kaldığı yerde yapılan aramalarda çok sayıda sahte kimlik, pasaport, silah ve mühimmat ele geçirildi.

Yerlikaya: Ülkemizi zehir tacirlerinden temizlemeye kararlıyız

yerlikaya paylaşım

İçişleri Bakanı Yerlikaya, operasyonu duyurduğu paylaşımında, “Aziz Milletimiz bilmesini isterim ki; Ülkemizi ulusal ve uluslararası organize suç örgütlerinden, zehir tacirlerinden temizlemeye kararlıyız! Uyuşturucu Tacirleriyle ve organize suç örgütleriyle mücadelemiz kararlılıkla artarak devam edecek!” ifadelerini kullandı. Yerlikaya, operasyonu düzenleyen kahramanlara da teşekkür ederek, “Gözlerinden Öpüyorum. Milletimizin duaları sizinle. Allah ayağınıza taş değdirmesin?” dedi.

Kaynak: HABER MERKEZİ