Defne Samyeli: Refah'taki katliam hakkındaki soruya 'tribünlere oynamak olduğunu düşünüyorum' dedi Defne Samyeli: Refah'taki katliam hakkındaki soruya 'tribünlere oynamak olduğunu düşünüyorum' dedi

“Türkünün bundan sonrasını kaderine terk edilmiş Filistin halkı için söylemek istiyorum”

Cem Adrian, bir konserinde sahneye çıktığı sırada, izleyicilerine bir açıklama yaptı. “Türkünün bundan sonrasını izninizle kaderine terk edilmiş Filistin halkı için söylemek istiyorum” diyen Adrian, Filistin için “Ne ağlarsın” türküsünü seslendirdi. Türküde, “Bir gülün çevresi dikendir hardır. Bülbül gül elinden ah ile zardır. Ne de olsa kışın sonu bahardır. Bu da gelir bu da geçer, ağlama” sözleri yer aldı. Adrian, bu sözlerle Filistin halkının yaşadığı zorluklara ve umuda dikkat çekti.

cem adrian

Konser anları Instagram’da yayınlandı

Cem Adrian, konserinde söylediği türküyü Instagram hesabından da yayınladı. “Tarifi mümkün olmayan acılar adına” notunu düştüğü paylaşımına kısa sürede binlerce beğeni ve yorum geldi. Takipçileri, Adrian’ın Filistin’e verdiği desteği övdü ve teşekkür etti. Bazı takipçiler de Adrian’ın seslendirdiği türküyü duygulanarak dinlediklerini belirtti. Adrian, sosyal medyada da büyük ilgi gördü. Birçok kişi, Adrian’ın konser anlarını paylaşarak, Filistin’e destek verdi.
 

Kaynak: HABER MERKEZİ