Celal Adan'ın Meclis'te HDP'lilere ettiği küfür böyle duyuldu Celal Adan'ın Meclis'te HDP'lilere ettiği küfür böyle duyuldu

Sözcü Yazarı İsmail Saymaz gazetedeki köşesinde ''Dilan Polat'ın örgütü var da Seçil'in yok mu?'' başlıklı yazısında Türkiye'nin gündemine bomba gibi oturan iki konuyla alakalı çarpıcı tespitlerde bulundu.

Dilan Polat'tan Saymaz'a mektup

Kara para aklama suçlamasıyla tutuklanan sosyal medya fenomeni ve güzellik merkezleri sahibi Dilan Polat, İsmail Saymaz'ın kendisine yazılı ilettiği sorulara yönelik olarak bir mektup gönderdi. Saymaz köşesinde Polat'tan gelen mektuba da yer verdi.

Dilan Polat'ın çocuklarını göremekten dolayı üzgün olduğunu belirttiği mektubu şu şekilde: 

"Saygıdeğer İsmail Bey, avukatım Hüseyin ağabey ile göndermiş olduğunuz sorulara zaman kısıtlılığı nedeniyle tamamını yanıtlayamıyorum.

Bazı sorular şirketin mali ve vergisel konularıyla ilgili; ancak ben bu konularda bilgi sahibi değilim. Diğer sorulara ise samimi bir şekilde şu şekilde cevap verebilirim.

Burada olduğum için çok üzgünüm, özellikle çocuklarımdan uzak olmanın acısını yaşıyorum. Hakkımdaki haksız suçlamalar karşısında çaresizlik içinde olmam da beni derinden üzüyor.

Ancak Allah, bu zor zamanlarda güç veriyor. Dışarıdaki hayatım ile cezaevindeki hayatım arasında büyük bir fark var. Son günlerde, hayatın cilvesine inanmaya başladım. Keşkelerimle ilgili daha objektif ve samimi bir mektup yazma niyetindeyim. Çocuğunuza sevgiler, başarılarının devamını dilerim, ağabey."

dilan mektup

Avukat Hüseyin Kaya'nın Polat'ın mali konularda tam bilgi sahibi olmadığını aktardığını söyleyen Saymaz tüm sorulara cevapları beklediğini ifade etti.

Yazının tamamını okumak için tıklayın

Editör: Mehmet Köşker