Olay, Yenimahalle Kaltepe Mahallesi’nde sabah saatlerinde meydana geldi. Belediyeye ait çöp toplama aracı, mahalledeki çöpleri toplamak için yokuş aşağı inerken, ıslanmış yolda freni tutmayınca kontrolden çıktı. Çöp kamyonu, yan yatarak metrelerce sürüklendikten sonra, 2 kişinin yaşadığı gecekondunun çatısına çarptı.

YARALILAR VAR MI?

Olayda, gecekonduda bulunan bir çocuk, çatıdan düşen taş parçasıyla kafasından hafif yaralandı. Çöp kamyonunun şoförü de hafif yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, çöp kamyonunu kurtarmak için çalışma başlattı.

Erdoğan ABD Kongresi'ne ve Netanyahu'ya tepki gösterdi: Katilin nasıl alkışlandığını tüm dünya izledi Erdoğan ABD Kongresi'ne ve Netanyahu'ya tepki gösterdi: Katilin nasıl alkışlandığını tüm dünya izledi

MADDİ HASAR NE KADAR?

Olayda, gecekondunun çatısı büyük ölçüde hasar gördü. Ayrıca, çöp kamyonunun çarptığı bir otomobil ve çevredeki bazı evler de maddi zarara uğradı. Olayın tanığı olan Bilal Hak, “Rampanın dik ve yolun ıslak olmasından dolayı aracın tekerleri tutmadı. Araç kayarak aşağı inerken de bir iki tane araca çarptı. Araç kayarken yol ayrımındaki tümseğe çarpması sonucu yan yattı ve bizim evin çatısına uçtu” diye anlattı.

Kaynak: İHA